دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸
کاربران آنلاین:
2
کل بازدیدها:593272
خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه)
آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه)

آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه)

آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه)

 

موادلازم:

سبزی اش :                          ۱۲کیلو           (تره.جعفری.برگ چغندر.شنبلیله)

رشته :                                  ۶کیلو         (معادل ۱۲تا جعبه نیم کیلویی)

حبوبات :                                ۸کیلو           (نخود۲٫لوبیاکپسولی۱٫لوبیاچیتی۱٫لوبیاسفید۱٫لوبیاعروس ۰٫۵٫لوبیا قرمز۱٫عدس۱٫۵)

نمک وزردچوبه.فلفل :                به مقدارلازم
نعنا داغ :                                ۱لیوان
روغن مایع :                            نصف شیشه

 

موادلازم برای تزیین:

کشک :                            ۵قوطی(معادل ۲٫۵کیلو)
نعناداغ :                           ۲لیوان
پیاز داغ :                           ۴کیلو(معادل ۸کیلوپیاز)

 

 

طرز تهیه آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه):

همه ی مواد را از روز قبل اماده کنید وحبوبات را تمیز پاک کرده وشست وشو داده ودر اب سرد خیس کنید(۱۲ساعت).
بعد از ۱۲ساعت اب انها را عوض کنید وچند تا اب بشویید.و حبوبات را روی حرارت گذاشته وحدود۴ساعت پخته شود.اگر بعداز ۴ساعت احساس کردید بازهم به پختن احتیاج دارد حدودنیم ساعت دیگه هم بگذارید پخته شود.
اب را درقابلمه بزرگ ومناسب قرار دهید تا جوش بیاد وقتی اب به جوش امد سبزی ها را داخل قابلمه ریخته وبعداز جوش امدن کمی حرارت را کم کرده ودر ان را نیمه باز ببندید.
حدود۱ساعت که سبزی ها پخته شد حبوبات را به انها اضافه کنید تا حبوبات در اب وسبزی ها بازهم پخته شوند .وبعداز اینکه حدود۲ساعتی از زمانی که سبزی ها را در قابلمه ریختیم گذشت .

روغن مایع رااضافه کنید.وبعد از ان رشته ها را دونیم یاسه نیم کنید وداخل قابلمه آش بریزید ودرحین ریختن رشته ها حتما اش را به هم بزنید.بعداز ریختن رشته ها وهم زدن حالا نمک وزردچوبه و فلفل و نعنا داغ را اضافه کنید.
وپس از انکه رشته ها پخته شدو آش جا افتاد ان را خاموش کنید .
درظرف بریزید وبا کشک و پیازداغ و نعناداغ تزیین کنید ومیل کنید.

نکات مهم:

۱-آب اش حتما قبل از اضافه کردن رشته ها باید مناسب باشد
۲-رشته ها نیاز به پختن زیاد ندارند.حدودنیم ساعت یا کمتر.
۳-نمک وزردچوبه و فلفل که دراخر اضافه میکنیم به اش طعم وعطر ومزه میدهند.
۴-اگر زردچوبه اول کار اضافه شود رنگ اش تیره می شود.

 

آش رشته برای ۲۰۰ نفر (معادل ۲۰۰ کاسه)

تهیه وتنظیم : فاطمه آذرمگین

امتیاز 3.66 ( 32 رای )

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است